Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda potatismjöl, vetemjöl och bakpulver och vänd ned det i smeten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 X 40 cm. Strö över mandelspån och grädda mitt i ugnen vid 250 grader i ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper och dra bort pappret kakan gräddats på. Pensla eventuellt med kallt vatten så går det lättare att dra bort pappret.
Låt kakan kallna.
Vispa samman tårtmousse med mjölk enligt anvisningar på paketet. Blanda hallon med socker. Smaka dig fram, frysta hallon kräver ofta mer socker än färska.
Bred moussen på kakan och strö hallonen över. Tulla ihop tårtan från långsidan och lägg den kallt innan den skärs i rejäla skivor.
Liknande recept
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Mjuka kakor
Tillagning:60 minuterMellan cirka 15 bitar