Häll bort spad från ananasen och blanda den med Malibu. Rör smör, vaniljsocker och socker vitt och poröst. Tillsätt ägg och äggulor. Vänd försiktigt ner ananas, vetemjöl och bakpulver i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 175 grader ca 10 minuter. Sänk sedan vätmen till 160 grader.
Gör under tiden marängen: Vispa äggvitorna styva och tillsätt sockret blandat med vaniljsockret lite i taget. Fördela smeten på de halvgräddade muffinsen. Strö över kokosflingor och sätt tillbaks muffinsen i ugnen. Grädda klart i ytterligare 10-15 minuter, känn med sticka att muffinsen är klara. Låt svalna på galler.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuterMellan cirka 8 - 10 styck