COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Vaniljsocker

Vaniljsocker

Vaniljsocker framställs genom att man doppar äkta vaniljstång i kokande vatten. Då sönderdelas sockret i stången och det bildas kristaller av vaniljarom som tas tillvara. Det är dessa vanillinkristaller som står för den underbara vaniljsmaken. De svarta prickarna som finns i vaniljsocker är ett tecken på att det är äkta vani

Dr. Oetker Vaniljsocker ger en ljuvlig smak till bakverk och desserter av alla slag, t.ex. vaniljsås, glass, Drömmar och Fromage.

Förvaring: Vaniljsocker förvaras i rumstemperatur i väl försluten och lufttät burk.

Finns i både burkar om 100 g och 160 g.