Dr. Oetker Ristorante -Pizza som på en italiensk restaurang

Nu nya förbättrade recept.

Den tunna, spröda botten, den delikata fyllningen och de utsökta råvarorna gör Dr. Oetker Ristorante Pizza oemotståndlig.

Med ett stort och allsidigt utval av olika varianter, blir Ristorante Pizza precis som på en italiensk restaurang.

Tävla om guldkant
Samla streckkoder från 3 Pizza Ristorante och motivera hur din vardag kan få guldkant.
Behöver du en ny stil? Fly vardagen en stund med hotellnatt? Låta proffsen sköta hushållsgörat så du får mer tid för annat? Eller kanske ge bilen ett ansiktslyft? Nu kan du tävla med Pizza Ristorante om fem presentkort till ett värde av 10.000 kr.

Gör så här:
1. Köp 3 st valfria Pizza Ristorante från Dr. Oetker mellan 2017-08-07 och 2017-10-10.
2. Klipp ut och samla streckkoderna i kampanjkuvert (det går bra att posta i ett vanligt kuvert, se adress nedan) och bifoga namn och adress. Motivera med max 30 ord hur din vardag kan få guldkant. 
3. Förslut och frankera kuvertet och posta senast 2017-10-10.
4. De 5 bästa motiveringarna vinner valfritt presentkort på Presentkortstorget till ett värde av 10.000 kr (vinsten går ej att bytas ut mot kontanter).

Det är tillåtet att skicka in flera bidrag men du kan bara vinna med ett. Dr. Oetker utser fem vinnare som kontaktas när kampanjperioden är slut. Avsändaren ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta och läsbara. Vi behandlar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Åldersgräns för deltagande i tävlingen är 18 år eller målsmans skriftliga godkännande. Ofrankerade kuvert löses ej ut. 

Postas till: "Guldkant", Dr. Oetker Sverige, Box 5370, 402 28 Göteborg