Bakingredienser
Frukt
Produkter
Bakingredienser
Frukt
Kanderade frukter är torkade, syltade och hackade citrusfrukter. De har en frisk, sötsyrlig smak och är färdiga att användas i mjuka och hårda kakor. De bör helst mjölas innan de blandas ner i sockerkakssmet så de inte sjunker till botten. Ambrosiakaka, julstollen och florentinerkaka är några kakor med kanderad frukt. Kanderade körsbär finns också för bakning av bland annat fruktkakor.
Våra produkter
7 Resultat
Apelsinskal![]()
Bakingredienser/Frukt
Apelsinskal
Freeze-dried fruit Raspberry![]()
Bakingredienser/Frukt
Freeze-dried fruit Raspberry
Fruktblandning![]()
Bakingredienser/Frukt
Fruktblandning
Kakfyllning![]()
Bakingredienser/Frukt
Kakfyllning
Korinter![]()
Bakingredienser/Frukt
Korinter
Röda cocktailbär![]()
Bakingredienser/Frukt
Röda cocktailbär
Suckat![]()
Bakingredienser/Frukt
Suckat
7 av 7 resultat visas