COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Hemlagad pesto

Pesto är det perfekta tillbehöret till pizzamiddagen. Här är ett bra grundrecept på hemlagad pesto.

omkring 4 portioner

Lite träning krävs 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Hemlagad pesto

Ingredienser:

50 g pinjenötter alternativt solroskärnor
2 kruka färsk basilika
2 st vitlöksklyftor
2 st vitlöksklyftor
2 dl olivolja
100 g riven parmesan
100 g riven parmesan
Efter behov flingsalt
Efter behov nymalen svartpeppar
Efter behov nymalen svartpeppar

preparation

Förberedelse

Gör så här

Mixa pinjenötter eller solroskärnor, basilika och vitlök med olivoljan. Vänd ner parmesanosten och smaka av med salt och peppar.