COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Monstermuffins dekorationstips

Med lite frosting och färg förvandlar du hembakta eller köpemuffins till roliga små monster. Ätbara sockerögon ger monstren karaktär.

omkring 12 styck

Lyckas lätt 30 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Monstermuffins dekorationstips

Monsterdekoration:

300 g smör mjukt
5 dl florsocker
Efter behov Dr. Oetker Gelfärger röd, blå, grön och gul
1 Förp. Dr. Oetker Sugar eyes

preparation

Förberedelse

Gör så här

Vispa smör och florsocker till en mjuk frosting. Dela upp frostingen i fyra skålar och färga varje del med hjälp av olika gelfärger. Fyll frostingarna i olika spritspåsar med valfri tyll. Klart att spritsa! Dekorera monstren med ätbara Sugar Eyes!