Viktig information: 

Dr. Oetker återkallar produkterna "Choco Roses and Leaves" och  "Pink roses and leaves"

Läs mer

Gelatinblad

Gelatin är ett animaliskt protein som framställs av gris. Det används främst till matlagning och desserter. För ett vegetarisk alternativ, se Vegegel Dosering:
Mjuk gelé: 5-6 blad per 1/2 liter vätska.
Fast gelé: 8-9 blad till 1/2 liter vätska.
Mousse: 1 gelatinblad per ägg som ingår i receptet. Lös upp gelatinet så här:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme eller i mikrovågsugn med en skvätt vatten på full effekt i 30-60 sek beroende på antalet blad. Låt gelatinet svalna innan det blandas med grädd- eller äggsmet.
Till saftgelé lägger man ner de blötlagda gelatinbladen direkt i den heta vätskan så att de smälter. Information om produktinnehåll: Förpackningar finns med både 10 respektive 12 gelatinblad. Dr. Oetkers gelatinprodukter har bloomvärde 250.

Allergener

Vi förbättrar löpande våra produkter så det kan ske mindre ändringar i ingredienser och allergener. Var därför noga med att läsa märkningen på förpackningen innan användning.

Samtycke till spårning

Vi skulle bli glada om du gav ditt samtycke till att vi och våra partners använder cookies och liknande teknologier för att förstå hur du använder vår webbplats. Detta låter oss bättre förstå ditt användarbeteende och anpassa webbplatsen efter dina behov. Dessutom skulle vi och våra partners vilja använda datan till personliga erbjudanden på deras plattformar. Om du medger till detta, vänligen klicka på “Samtycker”. För mer detaljer, se vår integritetspolicy. Du kan närsomhelst ändra dig.

Nödvändiga funktioner

Vi behöver dessa cookies och liknande teknologier för att möjliggöra den grundläggande funktionaliteten på vår webbplats. Detta innefattar, t.ex. lagring av dessa inställningar. Detta är absolut nödvändigt och kan inte slås av.

Alltid aktiva
Analysering och personalisering

Dessutom, skulle vi vilja lära oss mer om hur du använder vår webbplats för att kunna optimera den utefter dina och andra användares behov. För detta ändamål använder vi cookies och liknande teknologier som kartlägger användarbeteenden och därigenom hjälper oss att skräddarsy din upplevelse.

Aktivera

Inaktivera

(Re-)Marketing / datadelning med tredjepart

För att säkerställa att vi kan skräddarsy våra kampanjer efter dina behov, samlar vi uppgifter om hur du kom till vår webbplats och hur du interagerar med våra annonser. Det hjälper oss inte bara att skapa annonser utan också mer relevant innehåll för dig. Våra marknadsföringspartners använder också denna information för sina egna syften, t. ex. för att personalisera ditt konto eller profil på deras plattform.

Aktivera

Inaktivera

Din webbläsare stöds inte längre

Den webbläsare som du använder är gammal och fungerar inte med vår webbplats och du kan därför stöta på fel. För att undvika detta ber vi dig att byta till någon av följande webbläsare i stället: