
Sätt ugnen på 200°C  över- och undervärme eller 180°C varmluft. 
Klä en plåt med bakplåtspapper. Värm vatten, smör och salt i en kastrull. Ta av från värmen. Blanda vetemjöl och majsstärkelse och rör ner i den heta vätskan.  
Bland alla ingredienser i kastrullen till en smidig smet. 
Värm smeten på spisen igen i ungefär en minut under kontinuerlig omrörning.
Flytta över smeten till en skål och tillsätt äggen ett i taget och blanda med en mixer eller elvisp.
 Tillsätt bakpulver när smeten har svalnat något. 
Forma ca 30 bollar på plåten och grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. 
Vispa grädde, espressopulver och vaniljsockret styvt. Lägg grädden i en spritspåse med smal tyll. Borra med hjälp av tyllen ett hål i profiterolerna och fyll med mockagrädden. 
 Ringla eventuellt lite smält choklad över bakverken.
Liknande recept

Tårtor och bakelser

Tårtor och bakelser

Tårtor och bakelser