COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Grönsallad med örtig vinägrett

Recept på god vinägrett som blandas i en enkel sallad.

cirka 4 portioner

Lyckas lätt 10 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Grönsallad med örtig vinägrett

Grönsallad med örtig vinägrett:

cirka 1 Efter behov salladsblad olika sorter efter tycke och smak
cirka 6 msk olivolja
2 msk äppelcidervinäger
cirka 0,5 msk honung
Efter behov flingsalt
1 En nypa svartpeppar nymalen
1 Efter behov färska örter

preparation

Förberedelse

Blanda olivoljan och vinäger med valfri mängd finhackade örter.
Tillsätt en liten skvätt rinnande honung, smaka av med flingsalt och peppar.
Blanda ihop och häll över salladsbladen.