COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Juliga mandeltoppar

Recept på enkelt och gott julgodis som går lätt att slänga ihop.

omkring 25 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Juliga mandeltoppar

Ingredienser:

50 g Dr. Oetker Mandel skalad hackad
50 g Mandelspån rostade
50 g Dr. Oetker Apelsinskal
150 g blockchoklad (ljus eller mörk)
En nypa apelsinskal (från en halv apelsin)
0,5 tsk Pepparkakskryddor

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Tvätta apelsinen i hett vatten och riv av det yttersta skalet. Lägg ut bakplåtspapper på en plåt.

2

Grovhacka chokladen och smält den i vattenbad på svag värme. Blanda i apelsinskal, pepparkakskryddor och mandel.

3

Klicka ut smeten på på plåten med hjälp av två teskedar (ev. i muffinsformar). Låt kakorna stå svalt till chokladen har stelnat.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten