COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Saffransmuffins

12 st

12 styck

Lyckas lätt 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Saffransmuffins

Ingredienser:

100 g smör
0,75 dl mjölk
1 msk Dr. Oetker Saffransarom
1,5 dl strösocker
2 st ägg
1 tsk Dr. Oetker Bakpulver
1,5 msk Dr. Oetker Vaniljsocker
2,5 dl vetemjöl
1 Förp. Korinter (75 g), ev

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Smält smöret och tillsätt mjölk och saffransarom. Vispa socker och ägg i en bunke.

2

Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dessa växelvis med saffransmjölken i äggblandningen.

3

Häll upp i muffinsplåt klädd med muffinsformar eller använd dubbla formar om du inte har muffinsplåt. Fyll formarna till drygt hälften.

4

Grädda i 225 grader ca 12 minuter.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten