Flag

Semifreddo med vanilj, hallon och mandelspån

6 portioner
Mellan
120 minuter
Recept på en italiensk dessert. Mjuk, hemgjord glass som smakar ljuvligt.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
4 stägg
1 dlflorsocker
cirka 2 - 3 tskVaniljpasta Taylor & Colledge
2 dlkesella 10 %
3 dlvispgrädde
2 dlmaränger , krossade
2 dlfrysta hallon
50 gMandelspån rostade

Visa produkter

Picture - Vaniljpasta Taylor & Colledge
Picture - Mandelspån rostade
1

Gör så här

Vispa ägg, socker och vaniljarom vitt och pösigt.

2

Rör kesellan lätt och vänd i äggvispet. Vispa grädden och vänd ner i smeten tillsammans med maräng, hallon och rostad mandel.

3

Fyll en skål med smeten och frys 1-1½ timma. Garnera gärna med hallon och de rostade mandelspånen.


Tips: Hallonsås är gott att servera till.