Börja med moussen.
Tillsätt strösocker i en kastrull.
Rör ut vegegel med citronsaft och första delen grädde och tillsätt i kastrullen med socker.
Droppa i gul gelfärg.
Koka upp under omrörning tills vätskan tjocknar, det behöver koka i ungefär 1 1/2 minut.
Ställ in kastrullen i kylskåpet och låt den svalna i ungefär 15 minuter.
Vispa den andra delen grädde fluffigt.
Vänd ned grädden i citronkrämen, blanda väl.
Låt citronmoussen stelna i kylskåpet i minst 4 timmar.
Häll upp i spritspåse med tyll.
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa kikärtsspad och strösocker vitt och skummigt.
Blanda de torra ingredienserna i en skål och vänd ned den i kikärtsvispet.
Smält margarinet och tillsätt den växtbaserade mjölken
Tillsätt i smeten och blanda tills det blir jämnt och klumpfritt.
Fördela smeten i 12 stycken medelstora muffinsformar.
Grädda muffinsen mitt i ugnen i 17-20 minuter.
Låt svalna
Blanda majsstärkelse och socker i en kastrull.
Tillsätt vätskan och vaniljpastan under omrörning och fortsätt röra i kastrullen medan krämen kokar upp.
Dra av från plattan när vaniljkrämen tjocknat.
Låt svalna något.
Tryck hål i muffinsen.
Häll upp vaniljkrämen i en spritspåse eller flaska med pip och fyll muffinsen.
Spritsa citronmoussen på muffinsen
Förvara muffinsen i kylskåp
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes