Testa detta roliga och enkla Ginger Rocky Road-recept med härlig mörk choklad och kanderad ingefära – perfekt för sötsug!
Ginger Rocky Road är en klassisk chokladfavorit med en spännande twist från kanderad ingefära som ger både sötma och sting. Den här enkla chokladkakan blandar smält mörk choklad med knapriga jordnötter, minimarshmallows och läckra Dumlekolor. Perfekt för dig som vill ha ett snabbt och gott snacks...
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Ingredienser
600 g
mörk chokad
1 påse
Dumlekola
cirka 1 - 2 dl
marshmallows mini
3 dl
jordnötter salta
1 dl
kanderad ingefära
Tillagning:
Totalt :
60 minuter
Tillagning:
60 minuter
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!
Tillagning: 60 minuterEnkelt cirka 1 långpanna 20*30 cm
Ingredienser
Ingredienser
600 gmörk chokad
1 påseDumlekola
cirka 1 - 2 dlmarshmallows mini
3 dljordnötter salta
1 dlkanderad ingefära
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!