COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Chocolate Chip Cookies

Recept på denna underbara amerikanska småkaka, som går snabbt och lätt att göra, och är försvinnande goda.

cirka 15 styck

Lite träning krävs 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chocolate Chip Cookies

Ingredienser:

1,5 dl Kungsörnen Vetemjöl
0,5 tsk salt
0,5 tsk Dr. Oetker Bikarbonat
100 g smör
2 dl farinsocker
2 msk strösocker
1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
1 st ägg
3 dl havregryn
50 g Dr. Oetker Hasselnötter hackade (1 påse)
100 g mörk choklad

preparation

Förberedelse

1

Gör så här

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda vetemjöl, salt och bikarbonat i en skål. Blanda farinsocker, vaniljsocker, strösocker och smör till en krämig smet i en annan skål. Tillsätt ägg och havregryn. Rör ned mjölblandningen och knåda degen för hand. Blanda i hasselnötter och hackad choklad.

3

Forma degen till runda bollar och tryck till. Lägg dem glest på plåt med bakplåtspapper.

4

Grädda i ugn i 175 grader i 15-20 minuter.