COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Insalata Caprese

Recept på ljuvlig italiensk sallad som passar perfekt till pizza.

cirka 4 portioner

Lyckas lätt 10 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Insalata Caprese

Insalata Caprese:

cirka 4 st tomater stora eller ca 20 st små
250 g mozzarella
0,5 dl olivolja
cirka 10 - 15 st basilika blad färska
Efter behov flingsalt
cirka 1 En nypa svartpeppar nymald

preparation

Förberedelse

Skär de stora tomaterna i skivor eller dela de små på hälften.
Bryt mozzarellan i bitar.
Lägg tomater och mozzarella omlott på en tallrik. Toppa med basilika, flingsalt och nymald svartpeppar.
Ringla över olivoljan.