COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Veganska minttryfflar

Recept på ljuvliga chokladtryfflar med smak av mint, som är både socker- och glutenfria. Njut med gott samvete!

omkring 15 styck

Lyckas lätt 15 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Veganska minttryfflar

Ingredienser:

1 dl kokosgrädde
150 g mörk chokad utan tillsatt socker (dubbelkolla så den är vegansk)
2 - 3 krm Dr. Oetker Pepparmintsarom
1 krm Dr. Oetker Vaniljarom + ev. extra sötning

preparation

Förberedelse

1

Koka upp kokosgrädden och ta bort från plattan. Rör ner bitar av choklad och rör om tills den smält. Tillsätt pepparmint- och vaniljarom, samt söta efter smak.

2

Låt stelna i kylskåp under ca tre timmar (eller i frys för expressfart). Forma till bollar och rulla i exempelvis mandelspån från Dr. Oetker, riven kokos och kakao. Förvara i kylskåp.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten