Flag

Chokladbräck till påsk

1 långpanna
Enkelt
60 minuter
Roligt och lättlagat påskgodis som är enkelt att variera. Byt färger och strössel efter tycke och smak.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
150 gmjölkchoklad
150 gmörk choklad
300 gvit choklad
Efter behovDr. Oetker Gelfärger
cirka 8 - 10 stchokladägg efter behov
cirka 1 Efter behovDr. Oetker Sweetheart Strösselmix eller annat dekorationsströssel

Visa produkter

Picture - Dr. Oetker Sweetheart Strösselmix eller annat dekorationsströssel
1

Bryt ned de olika chokladsorterna i varsin microtålig skål. Värm varje skål i micron i intervall om 30 sekunder. Rör om emellan tills chokladen är smält. Fördela den smälta vita chokladen i 3 skålar och färga in två av skålarna med ett par droppar gelfärg. Rör om.

2

Lägg bakplåtspapper i botten av en långpanna. Ös i olika färger av choklad, en sked i taget. När all choklad är är i formen: ta en tandpetare eller cocktailpinne och gör försiktigt virveldrag i chokladen för en marmorerad effekt. Tippa försiktigt långpannan fram och tillbaka så att chokladen är jämnt födelad.

3

Dekorera med chokladägg och strössel. Låt chokladen stå kallt och bryt sedan kakan i bräckbitar.