Sätt ugnen på 175°C varmluft.
Förbered 12st stora muffinsformar (american size).
Vispa ihop ägg och socker riktigt fluffigt och poröst.
Riv citronskal (bara det gula) och pressa ut 1/2 dl juice.
Blanda ihop citron med mjölken (det skall skära sig).
Vänd ner olja och citron/mjölblandningen i äggfluffet .
Sist blandas samtliga torrvaror ihop och siktas ner i smeten.
Vänd runt så att det blir en jämn smet utan klumpar.
Fyll upp muffinsformarna ca 3/4 och grädda sen i ca 20 min på 175 °C .
Kolla med en provsticka så att dem är klara då alla ugnar varierar sig i temperatur.
Låt muffinsen svalna och förbered under tiden marängen.
Vispa ihop vatten och marängmix i ca 3-4 minuter tills du har en blank och tjock marängsmet.
När muffinsen är avsvalnade, stansa ut rundlar i mitten där du skall gömma lite godis och strössel.
Använd förslagsvis baksidan på en spritstyll.
Fyll sedan med Nonpareille och godis.
Häll sedan marängsmeten i en spritspåse och spritsa uppepå dina muffins .
Bränn av marängen med en brännare eller i ugnen på grillfunktionen 250°C. Men pass på, det går fort!
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:60 minuterMellan 12 styck