
Filmjölkslimpa
1 Bröd
Enkelt
100 minuter
Recept på gott matbröd som bakas utan jäst.
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Ingredienser
3 dl
Kungsörnen Vetemjöl
2 dl
Kungsörnen Grahamsmjöl
2 dl
havregryn
4,5 dl
filmjölk
1 dl
sirap (helst mörk)
2 tsk
Dr. Oetker Bikarbonat
Tillagning:
Tillagning:
100 minuter
1
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, den skall vara kladdigare än en vanlig deg.
2
Stjälp upp i en avlång form ca 1 1/2 l klädd i bakplåtspapper. Grädda brödet i ca 50 min.
Låt limpan svalna i en handduk. Brödet är som allra godast när det är nybakt.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Fruktlimpa med nötter![]()

80 MinEnkelt
Fruktlimpa med nötter
80 MinEnkelt
Fruktlimpa med nötter
Saftiga Tekakor![]()

120 MinEnkelt
Saftiga Tekakor
120 MinEnkelt
Saftiga Tekakor
Turbobröd![]()

80 MinEnkelt
Turbobröd
80 MinEnkelt
Turbobröd
Adventsbröd![]()

60 MinEnkelt
Adventsbröd
60 MinEnkelt
Adventsbröd
Enkelt Kryddbröd![]()

80 MinEnkelt
Enkelt Kryddbröd
80 MinEnkelt
Enkelt Kryddbröd
Frallor med skrädmjöl![]()

120 MinEnkelt
Frallor med skrädmjöl
120 MinEnkelt
Frallor med skrädmjöl
Fruktbröd med smak av apelsin![]()

0 MinEnkelt
Fruktbröd med smak av apelsin
0 MinEnkelt
Fruktbröd med smak av apelsin