
Saltkolapannacotta med hallon
cirka 8 portioner
Enkelt
320 minuter
Pannacotta är en lätt att göra och så gott! Denna variant är gjord på ett vegetariskt gelatin, vill du använda gelatinblad i stället får du räkna med 2 st.
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Pannacotta
1 påse
1 burk
Karamelliserad mjölk (dulche de leche)
4 dl
vispgrädde
cirka 0,5 tsk
flingsalt
Till servering
cirka 3 dl
färska hallon
Visa produkter
Tillagning:
Totalt :
320 minuter
Tillagning:
20 minuter
1
Pannacotta
Häll grädden i en kastrull och vispa ned en påse Dr. Oetker Vegegel.
2
Värm grädden tills den kokar.
3
Ta av kastrullen från värmen och blanda direkt ned den karamelliserade mjölken och flingsalt.
4
Häll pannacottan i 8 st portionsglas och ställ i kylen att stelna, minst 4 timmar.
5
Dekorera pannacottan med hallon strax före servering.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Non stop icecream![]()

20 MinEnkelt
Non stop icecream
20 MinEnkelt
Non stop icecream
Lakritskolasås![]()

20 MinEnkelt
Lakritskolasås
20 MinEnkelt
Lakritskolasås
Vispad Pannacotta![]()

300 MinEnkelt
Vispad Pannacotta
300 MinEnkelt
Vispad Pannacotta
Unicornglass![]()

30 MinEnkelt
Unicornglass
30 MinEnkelt
Unicornglass
Saffranspanacotta![]()

180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
Smulpaj med mandelsplitter![]()

40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
Panforte -italienskt konfektbröd![]()

60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd
60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd