COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Chokladdoppade Mandelkulor

Recept på sockerfritt hemgjort godis. Ljuvliga Mandelkulor som är busenkla att göra.

12 styck

Lyckas lätt 45 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Chokladdoppade Mandelkulor

Ingredienser:

2 st äggvitor
3 dl mandelmjöl
omkring 2 - 3 msk sötströ
4 krm Dr. Oetker Romarom

Dekoration:

70 g mörk chokad gärna utan tillsatt socker
Efter behov Naturlig dekoration Blåbär , Jordgubb, Hallon

preparation

Förberedelse

Blanda mandelmjöl med sötning och romarom. Rör sist ner äggvita. Låt gärna degen stå kallt en stund. Forma bollar utav degen och doppa i smält choklad. Placera på en tallrik med bakplåtspapper och dekorera genom att strö valfri Naturlig Dekoration från Dr. Oetker över. Låt stelna.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten