COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Inlagda oliver

Ett enkelt recept för att piffa till och få ett gott tillbehör till pizzan ,eller varför inte äta som snacks.

cirka 4 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Inlagda oliver

Inlagda oliver:

1 Förp. oliver med kärnor svarta eller gröna
1 Efter behov färska persilja
1 st vitlöksklyftor
1 dl olivolja
0,5 st citroner citronskalet från

preparation

Förberedelse

Finhacka vitlöken, grovhacka persiljan och riv citronskalet. Häll av spadet från oliverna och blanda sedan alla ingredienser i en glasburk.
Låt gärna oliverna stå ett fygn innan servering så smakar det extra gott.