COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Lakritspannacotta

Recept på en len pannacotta med den fantastiska smaken av lakrits.

4 portioner

Lyckas lätt 20 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Lakritspannacotta

Ingredienser:

4 dl vispgrädde
0,5 dl socker
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
omkring 1 msk lakritspulver
1 tsk Gelatinpulver
1 msk vatten
1 - 2 dl frysta hallon färska

preparation

Förberedelse

1

Låt gelatinpulvret svälla i vattnet i minst 5 minuter. Koka upp grädde, socker och lakritspulver.

2

Häll lite av den varma grädden över gelatinpulvret. Rör om tills det löst sig och blanda samman allt i kastrullen.

3

Häll upp i portionsformar och ställ i kylen några timmar tills pannacottan stelnat. Servera pannacottan med färska hallon.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten