COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Picklad rödlök

Med endast 4 ingredienser får du ett snabbt och gott tillbehör.

cirka 4 portioner

Lyckas lätt 60 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Picklad rödlök

Picklad rödlök:

1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
2 st rödlökar

preparation

Förberedelse

Blanda ättika, vaten och socker och rör tills sockret lösts upp.
Skiva rödlök tunt och lägg i lagen.
Låt stå i kylen en timme.