Flag

Vaniljcupcakes med snabb frosting

12 styck
Enkelt
45 minuter
Den perfekta frostingmixen gör det enkelt att spritsa de allra ljuvligaste cupcakes. Dr. Oetkers frostingmixer finns i tre goda smaker.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Cupcakes grundsmet
150 gsmör mjukt
150 gsocker
3 stägg stl M/L
1 tskVaniljpasta Taylor & Colledge
200 gvetemjöl
1 tskDr. Oetker Bakpulver
0,85 dlmjölk
1 tskDr. Oetker Bikarbonat
Frosting
1 Förp.Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dream eller smakerna Juice Lemon eller Berry Fantasy
100 gfärskost
50 gsmör mjukt

Visa produkter

Picture - Vaniljpasta Taylor & Colledge
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dream eller smakerna Juice Lemon eller Berry Fantasy
1

Sätt ugnen på 180 grader, över- och undervärme.
Se till att ingredienserna är rumstempererade. Blanda smör, socker, ägg och vaniljpasta i en skål. Sikta ned vetemjöl och bakpulver.

2

Vispa med elvisp, först en kort stund på låg hastighet, sedan ökar du hastigheten till medel i 1 minut.
Rör samman mjölk och bikarbonat och häll ned i smeten. Vispa på medelhastighet tills allt är ordentligt blandat.
Fördela smeten i muffinsformar och grädda cupcakesen i 15-18 minuter.

3

Frosting

Häll frostingpulvret i en skål. Tillsätt kall färskost och rumsvarmt smör och vispa med elvisp i 4 minuter. Lägg frostingen i en spritspåse med en stjärntyll ca 16 mm i diameter.
Dekorera de färdiggräddade cupcakesen med frostingen.