Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt kvarg, mjölk, rapsolja, socker, vaniljsocker och citronskal. Knåda till en jämn deg.
Kavla ut degen och ta ut rundlar cirka 10 cm i diameter.
Lägg degrundlarna i muffinsformar eller en smörad muffinsplåt.
Blanda äppelbitar med 3 socker och kanel. Fördela äppleklyftorna i muffinsformarna.
Blanda mjölk, yoghurt, socker och ägg och häll över äpplena.
Smula samman mjöl, socker, smör, salt och vaniljsocker. Strö smulorna över muffinsen. Grädda i 180 grader i 20-25 minuter.
Liknande recept
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Muffins och Cup Cakes
Tillagning:40 minuterMellan cirka 12 styck