COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kladdkaka med chokladmousse

Recept på kladdig och underbart god kladdkaka som toppas med krämig chokladmouuse.

omkring 10 - 14 bitar

Lite träning krävs 40 Minuter

Ingredienser

Ingredienser

För receptet Kladdkaka med chokladmousse

Kaksmet:

3 dl socker
2 msk kakao
2 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
1 krm salt
2 st ägg
75 g smält smör
2 dl vetemjöl

Mousse:

1 påse Dr. Oetker Tårtmousse Chokladsmak
2,40 dl mjölk
Efter behov valfritt strössel

Förberedelse

Förberedelse

1

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman socker, kakao, vaniljsocker, salt och ägg. Tillsätt smält smör och vänd ned mjölet sist. Grädda i ca 20 minuter.

2

Vispa samman tårtmoussen med mjölk enligt påsens anvisningar. Bred moussen över den avsvalnade kakan och ställ in i kylen att stelna. Dekorera med valfri chokladdekoration.

Dr. Oetker produkter som används

För mer info om produkten