
Vegetarisk Pannacotta
2 portioner
Enkelt
20 minuter
Ett recept för den som inte vill äta animaliskt gelatin. Eller för den som helt enkelt vill njuta av en god dessert...
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Tillagning:
Tillagning:
20 minuter
1
Gör så här
Rör ihop alla ingredienser och låt koka upp under omrörning. Häll upp i serveringsskålar och ställ kallt i kylen, minst två timmar innan servering.
2
Servera med hallonsås eller färska bär.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Minipavlova med lemoncurd![]()

150 MinEnkelt
Minipavlova med lemoncurd
150 MinEnkelt
Minipavlova med lemoncurd
Dessertmousse med kaffe och krokant![]()

40 MinEnkelt
Dessertmousse med kaffe och krokant
40 MinEnkelt
Dessertmousse med kaffe och krokant
Hemmagjord Crunchyglass![]()

20 MinEnkelt
Hemmagjord Crunchyglass
20 MinEnkelt
Hemmagjord Crunchyglass
Ljuvlig lakritsglass med brynt smör![]()

300 MinEnkelt
Ljuvlig lakritsglass med brynt smör
300 MinEnkelt
Ljuvlig lakritsglass med brynt smör
Vanilj- och passionsfrukspannacotta![]()

360 MinEnkelt
Vanilj- och passionsfrukspannacotta
360 MinEnkelt
Vanilj- och passionsfrukspannacotta
Vispad Pannacotta![]()

300 MinEnkelt
Vispad Pannacotta
300 MinEnkelt
Vispad Pannacotta
Panforte -italienskt konfektbröd![]()

60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd
60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd