
Vispad Pannacotta
4 - 6 portioner
Enkelt
300 minuter
Recept på vacker dessert som är enkel att göra. Bäst blir det om du gör den dagen innan den ska avnjutas!
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Hallon & Jordgubbsås
100 g
jordgubbar frysta
100 g
frysta hallon
1 msk
citronsaft
0,75 dl
florsocker
Tillagning:
Totalt :
300 minuter
Tillagning:
30 minuter
1
Pannacotta
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden och ta i socker & vaniljpastan
Låt koka några minuter.
2
Tag av från plattan och tillsätt gelatinbladen under omrörning.
Ställ att svalna ( gärna under natten, minst 4 timmar).
3
Vid servering så vispa med elvisp tills det blir som mousse i konsistensen!!
Spritsa gärna för lite festligare upplägg!!
4
Hallon & Jordgubbssås
När bären är lite halvtinade så ta i citronjuice och florsocker.
Mixa helt slät och servera med den vispade pannacotta!!
Dekorera gärna med några hela bär och lite hackad choklad.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Saffranspanacotta![]()

180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
180 MinEnkelt
Saffranspanacotta
Ljuvlig vaniljpannacotta![]()

240 MinEnkelt
Ljuvlig vaniljpannacotta
240 MinEnkelt
Ljuvlig vaniljpannacotta
Enkel vaniljglass![]()

30 MinEnkelt
Enkel vaniljglass
30 MinEnkelt
Enkel vaniljglass
Våfflor![]()

40 MinEnkelt
Våfflor
40 MinEnkelt
Våfflor
Vegetarisk Pannacotta![]()

20 MinEnkelt
Vegetarisk Pannacotta
20 MinEnkelt
Vegetarisk Pannacotta
Yoghurtfromage med kardemumma![]()

20 MinEnkelt
Yoghurtfromage med kardemumma
20 MinEnkelt
Yoghurtfromage med kardemumma
Panforte -italienskt konfektbröd![]()

60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd
60 MinEnkelt
Panforte -italienskt konfektbröd