
Vispad Pannacotta
4 - 6 portioner
Enkelt
300 minuter
Recept på vacker dessert som är enkel att göra. Bäst blir det om du gör den dagen innan den ska avnjutas!
Ingredienser
Tillagning
Ingredienser
Hallon & Jordgubbsås
100 g
jordgubbar frysta
100 g
frysta hallon
1 msk
citronsaft
0,75 dl
florsocker
Tillagning:
Totalt :
300 minuter
Tillagning:
30 minuter
1
Pannacotta
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden och ta i socker & vaniljpastan
Låt koka några minuter.
2
Tag av från plattan och tillsätt gelatinbladen under omrörning.
Ställ att svalna ( gärna under natten, minst 4 timmar).
3
Vid servering så vispa med elvisp tills det blir som mousse i konsistensen!!
Spritsa gärna för lite festligare upplägg!!
4
Hallon & Jordgubbssås
När bären är lite halvtinade så ta i citronjuice och florsocker.
Mixa helt slät och servera med den vispade pannacotta!!
Dekorera gärna med några hela bär och lite hackad choklad.
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?
Liknande recept
Liknande recept
Smulpaj med mandelsplitter![]()

40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
40 MinEnkelt
Smulpaj med mandelsplitter
Lakritskolasås![]()

20 MinEnkelt
Lakritskolasås
20 MinEnkelt
Lakritskolasås
Unicornglass![]()

30 MinEnkelt
Unicornglass
30 MinEnkelt
Unicornglass
Saltkolapannacotta med hallon![]()

320 MinEnkelt
Saltkolapannacotta med hallon
320 MinEnkelt
Saltkolapannacotta med hallon
Vegetarisk Pannacotta![]()

20 MinEnkelt
Vegetarisk Pannacotta
20 MinEnkelt
Vegetarisk Pannacotta
Våfflor![]()

40 MinEnkelt
Våfflor
40 MinEnkelt
Våfflor
Easter Surprise Mugcake![]()

20 MinEnkelt
Easter Surprise Mugcake
20 MinEnkelt
Easter Surprise Mugcake