COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Heta Pizza-tips!

På denna sida försöker vi svara på era frågor vi får om våra goda pizzor. Men även ge er tips på hur du får den optimala pizza-middagen.

Fryst pizza har ett oförtjänt dåligt rykte, men så länge man väljer pizza med hög kvalitet så kan du bjuda den mest kräsna och skeptiska på en nygräddad, varm och frasig pizza.

Visste du att alla våra glutenfria pizzor nu också är laktosfria?

Visste du att alla ostar som vi använder är fria från löpe?

Visste du att den pesto som används på våra pizzor inte innehåller några pinjenötter –för att du ska kunna njuta av tex. en god Mozzarella e pesto även om du är nötallergiker?

Våra pizzor ska gräddas på galler mitt i ugnen för att få den där perfekt frasiga botten. Ingen micro-pizza här inte!

Vill du ha en tunn spröd botten - välj ur vår Ristorante-serie.

Föredrar du stenungsbakad pizza - välj ur Tradizionale-sortimentet.

Vill du ha en riktigt tjock och frasig botten, en stor och rejäl pizza - välj då någon utav våra Rustica pizzor. 

Hur man enkelt gräddar 2 pizzor samtidigt!

Bästa pizzahacket!

Tänk utanför boxen - inte utanför gallret.

Har du haft svårt att få plats med 2 pizzor samtidigt på gallret när de ska in och gräddas?

Dela på mitten och placera dem med runda kanterna inåt. 

Funkar både för vår Ristorante och Tradizonale-pizza.

 

Gluten- och laktosfritt i pizzafrysen!

 

Ni vet väl att våra omåttligt populära Ristorante även finns som gluten och laktosfria?

 

Finns i följande populära smaker: 

Mozzarella

Salame

Prosciutto

Läs mer
Recept på goda pizza-tillbehör!

Hemgjord pesto, god kall sås, den perfekta salladen, ja detta är några av de goda tillbehören vi har samlat här för det perfekta tillbehöret till din pizzamiddag.

 

 

Hemlagad Pesto Kall sås Picklad rödlök Inlagda oliver Sallad med vinägrett Insalata Caprese
Jag är en stor-ätare, vilken är er största pizza?

 

Vår pizza Rustica är vår största pizza med tjock frasig botten, toppad med riklig fyllning.

 

Finns i 4 olika smaker, och Rustica Kebab är den senaste nykomlingen med en vikt på hela 610 gram. 

Läs mer