Flag

Chokladrutor

cirka 30 styck
Enkelt
60 minuter
Recept på en chokladig brownie med krämig glasyr.
Ingredienser
Tillagning
Picture -
Picture -
BETYGSÄTT DETTA RECEPT
Vad tyckte du om receptet?

Liknande recept

Liknande recept

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
150 gsmör
2 stägg
2 dlströsocker
4,5 dlvetemjöl
3 tskDr. Oetker Bakpulver
3 tskDr. Oetker Vaniljsocker
2 mskkakao
1,5 dlmjölk
Topping
100 gsmör rumstempererat
4 dlflorsocker
2 mskkakao
2 tskDr. Oetker Vaniljsocker
cirka 2 - 3 mskDekoration jordgubbssmak
Efter behovDr Oetker valfritt strössel

Visa produkter

1

Gör så här

Värm ugnen till 175 grader.

2

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i äggvispet växelvis med mjölken. Tillsätt det smälta smöret

3

Lägg bakplåtspapper i en form, ca 30 x 40 cm. Häll i smeten och grädda i nedre delen av ugnen i 15-20 minuter.

4

Rör ihop smör, socker, kakao och vaniljsocker. Låt kakan svalna. Bred på glasyren och strö på generöst med Dr Oetker jorgubbskulor och ev. mer valfritt strössel! Skär i rutor.