COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Baking Powder

Vaniljstång ekologisk

Dr. Oetkers Ekologiska Vaniljstång är Rättvisemärkt vilket betyder att hänsyn tagits till både miljömässiga och etiska värderingar vid framställandet av Vaniljstången. För att den fina aromen och doften från Dr Oetker Vaniljstång ska framträda så bra som möjligt så kommer här några tips: 

1. Förvara Dr Oetker Vaniljstång mörkt och svalt i det medföljande glasröret med det tätslutande locket påsatt. 2. Vid tillredning av söta rätter och drinkar, skär upp vaniljstången på längden och skrapa ut vaniljkornen med en kniv. Därefter kan själva vaniljstången återanvändas för smaksättning av bl. a socker. 3. När en varm vätska ska smaksättas, skär upp vaniljstången på längden, lägg den i vätskan och ta bort den efter tillredningen. 


 

 

Allergener

Vi förbättrar löpande våra produkter så det kan ske mindre ändringar i ingredienser och allergener. Var därför noga med att läsa märkningen på förpackningen innan användning.