Flag

Barnrecept

Baka med barn
Inspiration
Barnrecept
Barnkalas

Tips och recept för ett lyckat kalas: Letar du recept och inspiration för barnkalas? Då är det här sidan för dig. Det kan vara roligt att låta ett tema genomsyra hela kalaset, det kan till exempel vara en speciell färg, en speciell smak eller kanske något sagoväsen (prinsessor, pirater, superhjältar). De flesta av våra recept är anpassade för 10-12 personer och går att förbereda i förväg.

Receptgalleri

Olika teman till ditt barnkalas!

Kanske ska du satsa på ett tema på ditt barnkalas?

Här har vi samlat några recept med ett speciellt tema.

Picture - banner 2 image

Barntema

Baka med och för barn

Picture - banner 2 image

Barntema

Baka med och för barn

Att baka med barn är både roligt och inspirerande. Både barn och vuxna lär sig av att baka tillsammans. Flera av våra recept är särskilt lämpade för små bagare, till exempel Regnbågsmuffins. Du hittar recept och inspiration här nedan. 

Tips när du bakar med barn

Att baka tillsammans ska vara roligt och underhållande både för barnet och den vuxne. Barn är ofta särskilt förtjusta i färgglad bakning och dekoration.  För att göra bakningen så rolig som möjligt för barnen kan du till exempel avsätta god tid till att dekorera kakorna med barnen. Se till så att du har rikligt med dekoration i glada fäger hemma. 

Det kan också vara en god idé att utgå ifrån en deg som inte måste jäsa eller tar för lång tid att förbereda. Det finns en risk att barnet tappar tålamod. Bättre då att röra ihop en enkel kaksmet utan alltför många ingredienser och moment. 


Lycka till med bakningen!

Våra produkter för stora och små bagare

*Storleken på produkten överrensstämmer inte med verkligheten