COOKIES på DR. OETKERs webbplats

Den här webbplatsen placerar cookies på din dator för att sidan ska fungera bättre och för att hjälpa oss och våra partners att förstå hur du använder vår webbplats. En härifrån fortsatt användning av webbplatsen (genom att klicka, navigera, scrolla) eller att stänga detta cookiemeddelande tolkas som samtycke till att cookies används.

För mer information om cookies och hur man tar bort dem, var god läs vår integritetspolicy.

Baking Powder

Apelsinskal

Dr. Oetker Apelsinskal tillverkas av kanderade och hackade apelsinskal och används i många typer av bakverk - allt från matbröd till godis.   Apelsinskal och pomeransskal
Pomerans är en apelsinliknande frukt, som härstammar från norra Indien. Pomerans har en mycket bitter smak  och används huvudsakligen som smaksättare i syltning och bakning.  Dr. Oetkers hackade apelsinskal görs av skalen från utvalda söta apelsiner och påminner om pomerans i smak och utseende.   Information om produktinnehåll:
En förpackning Dr. Oetker Apelsinskal innehåller 100 g vilket är lagom för att täcka en Ambrosiakaka.  Allergener och näringsinnehåll kan variera, om det görs ändringar i ingredienslistan. För korrekt information om innehållet i produkten, vänligen se etiketten på förpackningen.   Baka med apelsinskal
Kanderade apelsinskal är en populär smaksättare till många mjuka kakor, vetebröd och matbröd. Ambrosiakaka är en av våra riktigt stora kakklassiker där kanderade apelsinskal är ett måste. Prova också att smaksätta ditt hembakta grovbröd med ett paket apelsinskal och en matsked pomerans. Det ger ett riktigt smaklyft! Nedan hittar du våra favoritrecept med Apelsinskal.

 

 

Allergener

Vi förbättrar löpande våra produkter så det kan ske mindre ändringar i ingredienser och allergener. Var därför noga med att läsa märkningen på förpackningen innan användning.